SSL og https
Når du har skiftet til SSL

Der er et par ting, du skal være opmærksom på, når du skifter til SSL

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Dit skifte til SSL betyder, at du skal ændre nogle ting.

Google Analytics
I Google Analytics kan dine henvisninger komme til at se forkerte ud. Her er en guide til at fikse dette.

Google Search Console
Du skal sørge for at oprette dit domæne på ny med https versionen i Google Search Console.

Feeds i Google Shopping, Pricerunner m.m.
Nogle af disse tjenester finder ikke det nye feed. Hvis du har eksterne services, der benytter sig af et feed på din shop, så få adressen opdateret ved dem.