Integrationer
Opsæt integration med Anyday.io

Sådan får du vist Anyday pricetag på din Shoporama shop

Opdateret over en uge siden

For at integrere med Anyday skal du gøre følgende:

1. Indsætte Anyday scriptet på din side

2. Opsætte Anyday til dit domæne

3. Indsætte Anyday pricetag på din webshop (skal din udvikler gøre)

Lad os se på, hvordan du gør.

Scriptet til Anyday finder du her. Bemærk, du bør vælge "danish" hvis din shop er dansk. Den skal ind på din webshop. Guide til at indsætte kode på din webshop finder du her.

Herefter skal du logge ind i Anyday og angive dit domæne. I Anyday får du også et token, som du skal bruge til at vise dit pricetag.

Dette pricetag skal du have din udvikler til at sætte op.

Her er eksempelkode på pricetag.

<anyday-price-tag total-price="{price}" price-tag-token="{price tag token here}" currency="DKK"> </anyday-price-tag>

Bemærk prisen og price-tag-token skal ændres her i eksempelkoden.